Login firme   Inregistrare Firma
 Sunt necesari ingineri » Oferta
Pret : 55000 EUR

40 372 923 165 

Detalii :
Continental AG, cunoscută în mod obișnuit ca Continental sau colocvial ca Conti, este o companie multinațională germană de producție de piese auto specializată în anvelope, sisteme de frânare, electronice interioare.

La Continental, ne-am mărit planurile de dezvoltare în domeniul hidrogenului, astfel încât camioanele, autobuzele sau excavatoarele să poată fi alimentate fără emisii în viitor. Peste 150 de ani de experiență în produse și materiale ne fac partenerul ideal pentru dezvoltarea de noi materiale pentru lanțul valoric al hidrogenului, aliniind strategic Continental cu aplicațiile clienților potențiali. Împreună, putem face ca viitorul transportului greu să devină realitate.

Continental dezvoltă tehnologii și servicii de pionierat pentru mobilitatea durabilă și conectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Fondată în 1871, compania de tehnologie oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru vehicule, mașini, trafic și transport.

Avem posturi vacante cu normă întreagă pentru ingineri. Cerințe Instruire de bază. Diplomă/Diplomă în Inginerie și Tehnologie

Abilități tehnice.
Cunoștințe specifice industriei.
Adaptabilitate și flexibilitate.
Abilitati de conducere si management.
Abilități de comunicare.
Salariu: 55.000 euro pe an.

Trimite e-mail la : continental_offfice@officesadmineu.com